Găzduire Web Gratuită

Găzduire gratuită prin ROHOST.

În general orice serviciu gratuit e asociat cu imaginea unui serviciu ‘mai puțin bun’ sau ‘incomplet’ raportat la varianta comercială. Noi am ales întotdeauna să asociem cuvântul ‘gratuit’ cu cele mai bune servicii pe care le putem oferi, astfel am gândit o ofertă gratuită și fără obligații ascunse pentru programatori, web designeri, în general orice site care sprijină dezvoltarea web-ului românesc.

Această ofertă nu este una generală, așadar vă rugăm să nu ne trimiteți exemple de site-uri de jocuri, torente, muzică, magazine, etc.

Ce oferă ROHOST pentru Web Designeri / Programatori Web?

ROHOST va pune la dispoziție gratuit un abonament de găzduire WebDeveloper (similar pachetului ActivPlus), pe o perioadă nedeterminată, curat, fără reclame și fără a pretinde beneficii în schimb. Prin perioadă nedeterminată înțelegem să facem eforturile necesare pentru a putea susține această campanie pe o perioadă cât mai lungă - avem site-uri găzduite încă din 2004 care beneficiază în continuare de această ofertă fără întrerupere.

Avem un site de web design/programare web, beneficiem de ofertă?

Este obligatoriu ca pagina web să fie finalizată, nu acceptam secțiuni în construcție, neterminate sau lipsă. Site-ul trebuie sa fie vizibil la o adresa web sau în orice altă formă prin care poate fi evaluat și trebuie să aibă ca activitate principală web design-ul sau programarea web și să se adreseze pieței autohtone (varianta în limba română este obligatorie). Site-ul trebuie să aibă asociat un nume de domeniu propriu, preferabil cu extensia .ro, nu se acceptă subdomenii.

Pentru că ne rezervam dreptul de a alege subiectiv site-urile care beneficiază de aceasta ofertă, există întotdeauna șansa să acceptam și exceptii de la regulile de mai sus, dacă există argumente solide.

Cum procedam?

Trimiteți un email cu propunerile de proiecte, site-uri existente, sugestii sau orice alte idei la adresa comercial [at] rohost.com.

ROHOST vă dorește succes în activitatea desfașurată.