Coșul meu

Transfer domeniu .ro
Cheie ROTLD

Curs BNR: 1 € = 4.8735 RON
Subtotal: 0.00 € (0.00 RON)
TVA: 0.00 € (0.00 RON)
Total: 0.00 € (0.00 RON)

Transferul dreptului de folosintă pentru un domeniu .RO se face astfel:

  1. Domeniul care se dorește a fi transferat nu trebuie să fie expirat și nu trebuie să includă oricare din starile: "RegistrantTransferProhibited" sau "PendingDelete"
  2. Obtineți cheia de autorizare pentru transfer de la proprietarul domeniului. Cheia se poate obține accesând panoul de administrare la adresa: https://rotld.ro/domadmin/. Ulterior accesării contului de administrare, deținătorul alege în meniul de sus, "Chei de autorizare". Din această fereastră se pot genera două tipuri de chei de autorizare, cheia necesară este cea pentru transferul dreptului de utilizare. Dupa ce ați obținut cheia de autorizare continuați cu punctul 2.
  3. Viitorul deținator va face o cerere de transfer completând formularul de mai sus cu domeniul pe care dorește să-l transfere în proprietatea lui, respectiv cheia de autorizare de la punctul 1.
  4. ROTLD va efectua transferul numai după ce au fost indeplinite punctele 1., 2., 3. și factura proformă emisă a fost achitată.
  5. Atenție! Ulterior parcurgerii cu succes a procedurii, data de expirare a domeniului va fi resetată, iar perioada de mentenanță va începe din momentul transferului.

Pentru completarea automată a datelor și/sau pentru adăugarea facturii la contul de client, vă rugăm să accesați login.